donderdag 18 maart 2010

Antwerp Driving Services

Ontstaan in 1996 is Antwerp Driving Services stilaan maar zeker blijven groeien. De zaakvoerder Didier en echtgenote Christine rijden nog dagelijks zelf. ADS was tot 2000 gevestigd in Berchem. Door uitbreiding moest uitgekeken worden naar een nieuwe locatie. In de KMO-zone Blauwe Steen in Kontich werd een geschikte bouwgrond gevonden om er moderne kantoren en een ruime garage voor touringcars op te trekken. Onze centrale locatie vlakbij de E19, N1 en N14 laten ons toe om vlot te vertrekken vanuit Antwerpen, Lier, Mechelen, de Rupelstreek, de Kempen of zelfs Brussel. We kunnen je natuurlijk overal komen oppikken.

Contact

Telefoon
     +32 3 2390136
FAX
     +32 3 2390099
Adres
     Blauwesteenstraat 89, 2550 Kontich
Mail
     Algemene info: info@ads-autocars.be


 Vlakbij of ver weg, alle bestemmingen tussen de Noordkaap en Gibraltar of lstambul zijn mogelijk. Daguitstap, skivakantie, Italiaanse kunststeden of Noorse fjorden. We brengen je er comfortabel en veilig naartoe. Voor verre reizen en nachtritten voorzien we steeds een dubbele bemanning. We kunnen ook voor catering aan boord of onderweg zorgen. Voor jeugdgroepen en schoolreizen bieden we dezelfde professionele service maar aan een scherpe prijs met iets eenvoudiger voertuigen. Wij verzorgen all-in groepsuitstappen naar alle Europese pretparken, d.w.z. autocar + inkomticketten. Wij kunnen meestal goedkopere inkom aanbieden en je hoeft bij de ingang niet aan te schuiven. Ook voor individuele reizigers bieden wij pretparken aan en kerstshopping of kerstmarkten. Voor onze beste voorwaarden, klik op offerteaanvraag.



Ons enthousiast team chauffeurs heeft een ruime ervaring op alle Europese wegen en staat steeds ter uwer beschikking. Voor uw en onze veiligheid gaan onze mensen regelmatig op medische controle en bij de oogarts langs. Op nachtritten voorzien wij steeds twee chauffeurs. Kennis en vaardigheid zijn uitermate belangrijk voor de veiligheid: elk jaar opnieuw wordt er bijscholing gevolgd.

Geen opmerkingen: