donderdag 18 maart 2010

RM-Trans bvba

Stilaan aan het dromen van een winter- of zomervakantie?
Reeds plannen voor een leuke daguitstap?
Liefst zo vroeg mogelijk vertrekken en zo laat mogelijk thuis?
Vertrekken vanuit Zaventem, Schiphol, Parijs, Charleroi of elders?
Contacteer ons geheel vrijblijvend voor de beste prijs!
Uw vakantie begint van zodra u met ons vertrekt naar de luchthaven of het treinstation. Al onze wagens beschikken over airco, ABS, telefoon en een ruime laadruimte. Voor fietsen beschikken wij over een volledig afgesloten aanhangwagen.
U wordt begeleid tot aan de incheck-balie en bij het terugkeren staan wij u reeds op te wachten in de aankomsthal van de luchthaven ongeacht het uur.
Ook voor personenvervoer naar gelijk welke bestemming kan u bij ons terecht en dit voor een uitstapje met familie of vrienden.
En dit voor maximum 8 personen per voertuig.

RM-Trans bvba
Schooldreef 9
9170 De Klinge (Sint-Gillis-Waas)
Oost-Vlaanderen
België
telefoon+32(0)477/75.74.28
fax+32(0)3/770.77.83
e-mailinfo@rm-trans.be

Diensten

Business travel
Wij verzorgen ook alle zakenvervoer van personeel tot directievervoer.Wij garanderen een correcte en discrete service tegen een betaalbare prijs
Luchthavenvervoer
Vervoer van en naar de luchthaven. Opgelet wij nemen enkel bestellingen op voor de regio's Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen en Antwerpen en Zeeuws Vlaanderen.
Personenvervoer
Het ophalen, vervoeren en afzetten van personen aan een locatie. Opgelet wij nemen enkel bestellingen op voor de regio's Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen en Antwerpen.en Zeeland
Rolstoelvervoer
Onze laatste nieuwe aanwinst is een minibus voorzien om rolstoelpatiënten te vervoeren.En dit op een zeer comfortabele en veilige manier tevens kunnenbwij nog 5 passagiers met bagage meenemen.
Shuttle Service
Vervoer bij bedrijfsfeesten, beurzen , evenementen VIP.Service hotels. Deze methodes zijn prijstechnisch zeer interessant. Om hier gebruik van te maken, vraag onze prijzen. Onthaal van uw zakenrelaties of bezoekers. Ontspanning voor uw relaties, wij rijden ze naar de meest interessante culture of toeristische locaties.Wij bieden de mogelijkheid van voetuigen van 4 tot 81 personen.
Ziekenvervoer
U kan bij ons ook terecht voor niet dringend zittend ziekenvervoer, Wij rijden voor diverse verzekeringsmaatschapijen / particuleren genieten van speciale tarieven. Bel of mail voor meer info

Geen opmerkingen: