woensdag 17 maart 2010

Privé vervoer Stefaan

Wij zijn een bedrijf gespecialiseerd in luchthaven en zakelijk vervoer, die zich tot doel stelt een kwalitatieve reputatie naar
de opdrachtgevers op te bouwen. Een efficiënte dienstverlening en effectieve aanpak en zorg voor cliënten. Klantgerichtheid, integriteit, flexibiliteit en efficiency zijn dan ook onze vier peilers waar we naar streven.

Het vervoeren van topmanagement, directieleden, bedrijfsleden, klanten, medewerkers...
Wanneer cliënten per vliegtuig op de luchthaven aankomen of vertrekken, kunnen deze op een comfortabele wijze vervoerd worden naar de gewenste locatie.
Wilt u naar een andere vestiging of elders in het land of buitenland, dan verzorgt Privé vervoer Stefaan dit voor u.
Wanneer zakelijke partners of gasten na een feest naar huis willen gaan, dan kan het praktisch zijn deze gasten te laten vervoeren.

Wij verzorgen voor u de goede start en het goede einde van uw welverdiende vakantie. Comfort en service staan centraal, afhaling op verschillende locaties, uw eigen wagen veilig thuis, geen parkeerproblemen noch parkeerkosten, geen gesleur met bagage, geen filestress, luxevoertuigen met navigatie, multimedia en airco, zeer concurentiële prijzen.
Alle passagiers zijn verzekerd tegen stoffelijke schade.
Op vraag zorgen wij voor een kinderzitje.

Tussen het afhalen en het vertrekken van uw vlucht is er ruimschoots de tijd om eventuele onvoorziene vertragingen op te vangen. Niettemin hopen wij dat u op het overeengekomen uur vertrekkensklaar bent. U wordt afgehaald aan huis, op het adres zoals eerder werd afgesproken tijdens de reservatie.
Alles mee ?
Alles in huis uitgeschakeld ?
Alles afgesloten ?
Stap maar in, uw reis begint...

Na het ontvangen van de bagage en het vervullen van de douaneformaliteiten komt u de publieke aankomsthal binnen. Tussen de andere wachtende chauffeurs bevindt zich uw begeleider, voorzien van een bordje met ons logo.
Indien u ons niet onmiddellijk vindt, blijf daar maar wachten. Zoniet vergroot de kans om elkaar te mislopen. Duurt het wachten langer dan een halfuur, aarzel dan niet en neem contact op met onze diensten.
Mocht uw planning veranderen of u boekt onvoorzien een andere vlucht, gelieve dit dan te melden aan ons bureau, zodat we tijdig de regeling van uw afhaling kunnen aanpassen.
Welkom thuis!

Luchthaven - bus - trein - hotel
Stipt aanwezig op uw bestemming
Wij zijn 24/24u beschikbaar, 's morgens, 's middags, 's avonds, 's nachts
Wij staan voor u op wacht.

stefaand@pandora.be





Geen opmerkingen: